IP3 - Consulting

Consultancy in Cybersecurity, Technology & Project Management

Wat heeft IP3 te bieden?


Als technologie consultant bieden wij onze klanten deskundige ondersteuning bij hun projecten. Onze focus ligt op het beheer van risico's en het efficiënt uitvoeren van technisch complexe projecten. Onze teamleden combineren technische kennis met vaardigheden op het gebied van projectmanagement, waardoor we in staat zijn om technische miscommunicatie te voorkomen en de projecten op een efficiënte manier uit te voeren. Met meer dan 15 jaar ervaring in project management, zijn wij in staat om klanten te helpen met het plannen van activiteiten, opvolging naar leveranciers en onderaannemers, contractuele verplichtingen, goede communicatie, begrip van de details, milestones, eventuele export, documentatie, opleiding, deadlines en meer. Wij zijn hands-on en beschikken over een technische achtergrond, waardoor we in staat zijn om mogelijke risico's te reduceren en een technisch inzicht te bieden. Wij staan klaar om u te helpen met uw projecten.

Als experts in cybersecurity, bieden wij onze klanten een uitgebreide analyse van hun netwerken, software en IoT-systemen om eventuele risico's op hacking te identificeren en te verminderen. Onze out-of-the-box denkwijze en hands-on aanpak helpen onze klanten om hun systemen beter te beveiligen en te beschermen tegen cyberaanvallen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de industrie, kunnen we je helpen bij het identificeren van kwetsbaarheden in bijvoorbeeld je website, router, WiFi, IoT, VPN, access point, software en applicaties. Samen met jou werken we aan een oplossing om je bedrijf te beschermen tegen cyberrisico's.

IP3 biedt professionele ondersteuning voor de installatie en configuratie van nieuwe technologische producten. Onze ervaren ingenieurs zijn zeer veelzijdig en bekwaam in het installeren en configureren van zelfs de meest complexe systemen. Of het nu gaat om consumenten- of professionele apparatuur, wij kunnen u helpen bij alle technische uitdagingen die u tegenkomt.

IP3 beschikt over uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van hardware en software, evenals in het technisch beheer van projecten. Onze gecertificeerde projectleiders (PMP) zijn vakkundig in het aansturen van complexe projecten in diverse domeinen, met een combinatie van industriële en burgerlijke ingenieursachtergrond en kennis van cyber security (Certified in Cybersecurity & System Security Certified Practitioner en Cybersecurity Analyst - CompTIA CySA+) en Cloud Practitioner. Bij IP3 is technologie, cyberbeveiliging en project management diep verankerd in onze kerncompetenties.