IP3 - Consulting

Consultancy in Technology, Cyber Security & Project Management

Wat heeft IP3 te bieden?


Technologie projecten kunnen complex zijn, zeker als je rekening houdt met alle technische aspecten. Risico's inschatten en voorkomen, plannen van activiteiten, opvolging naar leveranciers en onderaannemers, contractuele verplichtingen, goede communicatie, begrijpen van de details, milestones, eventueel export, documentatie, opleiding, deadlines... Ja, er komt veel bij te kijken en wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in project management. Wij zijn ook hands-on, dus we bekijken ook de technische aspecten om zo mogelijke risico's te reduceren (bijvoorbeeld zaken waaraan men niet gedacht heeft). Vandaar dat een technische achtergrond toch belangrijk is.

Er worden vaak netwerksystemen, software en IoT/IoE/OT-systemen geïnstalleerd of gebruikt, maar zijn er risico's om gehackt te worden? We kunnen je helpen met het bekijken en analyseren van mogelijke risico's (bijvoorbeeld: website, router, WiFi, IoT, VPN, access point, software, applicaties) om deze te verbeteren, maar ook beter te beveiligen. Ja, om een cyberaanval te vermijden moet je aan alles denken. Wij denken out-of-the-box en bekijken samen met jou hoe wij je kunnen helpen.

Er komen steeds nieuwe producten op de markt, zowel voor consumenten als professionele apparatuur. Hoe stel je zoiets in? Heel veel mensen stellen dezelfde vraag. Is er iemand die je kan helpen? Wel, onze ingenieurs zijn heel polyvalent en wij installeren en configuren zelfs complexe systemen, dus wij kunnnen je zeker helpen met allerlei technische zaken.

IP3 heeft ervaring met ontwikkelen van hardware en software. Het volledig technisch beheer van projecten. En natuurlijk het beheren van complexe projecten in verschillende domeinen. Wij hebben gecertificeerde projectleiders (PMP) met een ingenieurs achtergrond (industrieel en burgerlijk ingenieur) en kennis van cyber security (ethische hacker). Technologie, cyber beveiliging en project management zit in ons DNA!