IP3 - Consulting

Consultancy in Cybersecurity, Technology & Project Management

Image

Bedrijven

Als leider van een bedrijf is het van groot belang om te kunnen rekenen op professioneel advies van experts in diverse domeinen. Bij IP3 hebben wij de kennis en ervaring om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Onze expertise in technologie, projectmanagement en cyberbeveiliging, in combinatie met onze onafhankelijke, data-gedreven aanpak, stelt ons in staat om u te adviseren over innovatie en groei. Wij analyseren de mogelijkheden, kansen en opportuniteiten voor uw bedrijf om zo de groei te bevorderen. Onze gecertificeerde projectleiders, ingenieurs en cybersecurity experten zorgen ervoor dat u zich op uw core-business kunt concentreren terwijl wij zorgen voor de technische aspecten. Wij zijn uw strategisch partner voor lange termijn, of het nu gaat om advies in de raad van bestuur of als consultant.

KMO's

Als expert op het gebied van technologie en cyberbeveiliging biedt IP3 professionele dienstverlening aan kleine en middelgrote bedrijven. Wij helpen bij de implementatie van innovatieve oplossingen, van advies en consultancy tot projectmanagement. Onze ervaren teamleden bieden stapsgewijze ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en klanttevredenheid. Laat ons uw technologische uitdagingen aanpakken, zodat u zich kunt richten op groei en succes.

Image
Image

Particulieren

IP3 biedt professionele en persoonlijke ondersteuning aan particulieren met technische en IT-gerelateerde problemen. Onze team van ervaren ingenieurs is gepassioneerd om oplossingen te bieden voor uw technische uitdagingen, en dit direct op locatie in hartje Mechelen. Dankzij onze service kunt u gerust zijn dat uw problemen snel en efficiƫnt worden opgelost, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervoer of parkeerproblemen.


Onze diensten samengevat:

  • Als betrouwbare partner bieden wij advies en expertise op het gebied van technologie en cyber security, om uw bedrijf te beschermen tegen cyberrisico's.
  • Wij bieden ondersteuning en begeleiding bij projecten, programma's en portfolio's, om uw bedrijf te helpen groeien en innovatie te realiseren.
  • Wij bieden raad, advies en ondersteuning aan bedrijven, KMO's en particulieren, om hen te helpen bij de implementatie van technologie en de versterking van hun cyberbeveiliging.


  • Word jij de held van je familie, vrienden en collega's door onze website te delen op je sociale media? We garanderen dat het de moeite waard is om te delen, want wie weet, misschien verdien je zelfs een gratis koffie voor het delen van onze website! #sharethelove #websitegoals